ERDON Helyi sport hírek

2011.07.06. 17:08

Féléves mérleget készített a Karate Do SE

Összesen 155 érmet szereztek fél év alatt a Nagykárolyi Karate Do Sportegyesület karatékái a hazai, illetve a nemzetközi versenyeken. A klub vezetősége egy edzőtábort szervez július végén.

Összesen 155 érmet szereztek fél év alatt a Nagykárolyi Karate Do Sportegyesület karatékái a hazai, illetve a nemzetközi versenyeken. A klub vezetősége egy edzőtábort szervez július végén.

 

Az év első félévének végén a Nagykárolyi Karate Do SE mérleget készített. Ebből kiderült, hogy az elmúlt hat hónapban rendezett különböző hazai és nemzetközi versenyekről 155 éremmel tértek haza a sportolóik, amiből 57 arany, 51 ezüst és 47 bronz. A megszerzett érmek tekintetében a nagykárolyi klub jelenleg egyike a legeredményesebb a Szatmár megyei sportegyesületeknek.

Az érdem nagyrészt a sportolóké, az edzőké, a szülőké, valamint a csapat támogatóié – vélekedett dr. Fazekas György edző, aki egyben a Karate Do SE elnöke is.

A hivatalos országos és nemzetközi versenyek pontrendszerei alapján, illetve az országos– és Európa–bajnokság eredményeit is figyelembe véve, a nagykárolyi sportolók a következő pontszámokat érték el: Bartincki Attila 57,95, Maurer Krisztina 44,45, Ernyi Kinga 35,65, Lupuţ Tímea 35, Bács Máté 25,65, Fazekas Orsolya 16,9, Bartincki Yvette 9,45, Ecaterina Tămaş 5, Dan Coşarcă 1.

A klub sportolói július 25–31. között az olasz 8. Danos nagymester, Mirio Mannini által vezetett edzőtáborban vesznek részt, valamint az SKDUN országos keretének tagjai augusztusban Poiana Pinuluion egy edzőtábora készülnek majd a Németországban megrendezendő világbajnokságra.

 Az érmes sportolók

Bartincki Attila 29 érem, Bács Máté 19, Maurer Krisztina 16, Knecht Vivien 13, Kevin Cavaşi 8, Medvei Edvin 8, Ernyi Kinga 7, Amalia Abriham 6, Fülöp Máté 6, Lupuţ Tímea 5, Ernyi Csaba 5, Bartincki Yvette 4, Şerban Mateş 4, Dan Coşarcă 3, Yvette Gliguţa 3, Knecht Patrick 3, Fazekas Orsolya 2, Ecaterina Tămaş 2, Sebastian Oprea 2, Eric Chelmu 2, Alex Deac 2, Silvia Suciu 1, Antonio Ruje 1, Schlachter Kristóf 1, Bogdan Suciu 1, Gheorghe Leleczi 1, Emanuel Alexan 1.

A klub edzői: Gheorghe Dărăban, Dorel Paşca, dr. Fazekas György, Bács Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!