ERDON Helyi sport hírek

2011.06.27. 16:15

Összejött az egy tucat érem

<p>A Szatmárnémeti SK párbajtőrvívói 3 arany–, 4 ezüst– és 5 bronzéremmel zárták a korosztályos bajnokságok konstancai viadalait.</p>

A Szatmárnémeti SK párbajtőrvívói nem adtak a kicsire, majdnem minden kategória versenyében érmes helyen zártak a Konstancán rendezett korosztályos bajnokságon. Mint arról beszámoltunk, vasárnap estig tíz szatmári érem gyűlt össze, ezt hétfőn megtoldották kettővel, így a Csiszár Ferenc, Langenbacher István, Májer Csilla, Nagy Lehel edzőnégyes tanítványai pontosan egy tucat medállal térnek haza ma a tengerparti megmérettetésről.

Hétfőn a 13 éven aluli első számú szatmári lánycsapat (Teodora Drăguşin, Nagy Tamara, Nagy Csilla, Pallai Amarillisz)„csak” a második helyen zárt, miután a versenyszám döntőjében 45–43–ra kikapott a Nagyváradi VSK együttesétől. „Kicsit fájó, hogy a nagyváradiaktól kaptunk ki. Ezt a meccset kellett volna hozzák a lányok. De el kell ismerni, hogy az ellenfelünk ezúttal jobb volt. A lányaink talán kicsit lazán vették a váradiakat, és csak későn eszméltek fel, hogy elveszítik a meccset” – mondta lapunknak Nagy Lehel. A Sportklub második számú csapata (Teodora Coste, Pfeifer Melany, Plébán Ingrid, Katona Réka, Iris Chiorean) az 5. helyen zárta a küzdelmeket.

Hétfőn rendezték a 9 éven aluliak viadalát is, Kató Zsófia pedig a bajnoki dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!