ERDON Helyi sport hírek

2011.06.27. 16:58

„Örömmel megyek Nagyváradra”

<p>Lelkesedéssel fogadta el a felkérést Tóth László edző, aki nemrég egyéves szerződést kötött a Nagyváradi VSK Digi férfivízilabda együttesével.</p>

 

Amint arról már korábban beszámoltunk, a legutóbbi szezonban a Bodrogi Bau-Szentes férfi pólócsapatát irányító Tóth László lett a Nagyváradi VSK Digi bajnoki címvédő együttes új edzője, aki örül, hogy új állomáshelyén csak szakmáznia kell. „Nem volt nehéz döntés, edzői szempontból minden adva van a sikeres szerepléshez, csak a szakmával kell foglalkozni –nyilatkozta Tóth László. – A nemzetközi szerepléssel és a román bajnokcsapattal állt szemben a szentesi bizonytalan háttér – így egyértelmű volt, hogy vállalom a munkát. Nagy kihívás ez számomra, de arra vágytam, hogy úgy tudjak edzősködni, hogy rajtam múljanak az eredmények, ne a körülményeken és a feltételeken. Remélem, így lesz, optimistán várom a feladatot.” Az aktív játékos-pályafutása során a magyar válogatottban 287-szer szereplő Tóth egyéves szerződést kötött a váradi alakulattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!