ERDON Helyi sport hírek

2011.06.19. 15:11

Bronzérmes a szatmári tőrcsapat

<p>Szatmári kisdöntőt rendeztek vasárnap délután Temesváron, a felnőtt tőrvívók Román Kupa csapatviadalában: a Lengyel Éva és File Attila edzőpáros tanítványai közül az Alexandru Ardelean, File Szabolcs, Bogdan Dascălu, Szemák Tamás, Alexandru Târgovăţu alkotta második számú csapat miután legyőzte a kolozsvári együttest az SK első számú csapatával (Mureşan István, Caius Trenea, Teofil Moisuc, Bálint András) küzdött a bronzmérkőzésen.</p>

 

A „kicsik” majdnem végig vezettek, viszont a végére a „nagyok” tapasztalata meglátszott, és 45–40–re győztek az SK második számú csapata ellen. „Alex Ardelean remekül vívott vasárnap. A kolozsváriak legyőzése hatalmas fegyvertény, míg a nagyokkal vívott kisdöntő nagyon szép meccset hozott. Csak gratulálni tudok a fiúknak” – mondta oldalunknak Lengyel Éva. Így az SK I a harmadik, míg az SK II a negyedik helyen zárt. Szombaton az egyéni versenyben Mureşan érte el a legjobb eredményt, ő a 6. helyen zárt. A legjobb nyolc közé jutásért vívott asszóban csapattársát, Moisucot verte, így utóbbi a 11. lett, Trenea pedig a 9. pozícióban zárta a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!