ERDON Helyi sport hírek

2011.05.09. 15:03

Veresengések Európa napon

<p>Vasárnap a hegyközpályi Sportcsarnokban bonyolították le az Európa Nap- kupa asztali- és lábtenisz megmérettetéseket. A Bihar megyei Sportigazgatóság és a hegyközpályi Polgármesteri Hivatal közösen szervezte rendezvényen mintegy negyven versenyző indult, s az alábbi eredményekkel végződött:</p>

Asztalitenisz: 1. Kovács Gyula (Hegyközszáldobágy), 2. Kohelka Róbert (Hegyközszáldobágy), 3. Vurst László (Hegyközújlak). Lábtenisz, páros: 1. Sályi Attila, Kohelka Róbert (Hegyközújlak, Hegyközszáldobágy), 2. Horváth Sándor, Bertalan László (Hegyközújlak), 3. Boruzs Krisztián, Szőke Sebestyén (Hegyközújlak).

A hét végén szombaton és vasárnap Nagyszalonta nemzetközi mini kosárlabda tornának ad otthont (a Mezőgazdasági Iskolacsoport játékcsarnoka). A résztvevők: Dési, Mezőberény (Magyarország), Mihai Eminescu Főgimnázium, Nagyváradi Crisul és Nagyszalontai Arany János Középiskola csapatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!