ERDON Helyi sport hírek

2011.05.09. 17:36

Három klub tizenegy érme a karting–versenyen

<p>Remekeltek a szatmáriak az Arad megyei Kisjenőn rendezett karting országos versenyen, amelyen részt vettek a Szatmárnémeti Gyermekpalota, a Nagykárolyi Diákklub és az újonnan alakult Nagykárolyi AF Kart Racing pilótái is.</p>

A Diákklub három arany–, egy ezüst– és három bronzérmet szereztek a versenyen: Keller Márk a mini kategóriában (60 köbcentis motorok) 1., a kadet korosztályban (80 kcm) pedig 2. lett. A mini kategóriában a dobogó 3. fokára is károlyi pilóta állhatott Egli Krisztián személyében, a kadeteknél pedig Mészáros Márk szerzett bronzérmet. A 50 köbcentis mobra–motorokkal hajtott versenygépek junior–viadalában ifjabb Mille János 3. lett, Pászti Csongor pedig a felnőttek megmérettetésén aranyérmet szerzett. Utóbbi egyébként az AF Kart Racing csapat színeiben a 3. helyen zárt a 100 köbcentis motorok versenyében, amelyben Schuller Eberhart a 4. lett, Hund Csaba pedig dicséretben részesült. A szatmárnémetiek közül Szőke Levente 1. lett a kadetek 80 köbcentis motorok versenyében és a mobra–motorokkal hajtott kartingok junior–viadalában is. Az összesítésben a Mille János edző legénysége (Nagykárolyi Diákklub) az 1., Takács György edző csapata (Szatmárnémeti Gyermekpalota) pedig a 3. helyen zárt a 7 csapatot felvonultató mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!