ERDON Helyi sport hírek

2011.05.25. 15:54

Ballagtak a szatmári sportlicisek

<p>Szerdán ballagtak a szatmárnémeti Sportlíceum tizenkettedikes diákjai.</p>

Az utolsó osztályfőnöki órák után a 65 végzős átvonult az iskola udvarán levő Gyurkán György Sportterembe, ahol a diáktársaik mellett a tanári kar, a szülők, a családtagok és az ismerősök fogadták őket. Ionel Păcurariu iskolaigazgató hangsúlyozta, valamennyi tizenkettedikes sikeresen vizsgázott a kizáró jellegű tornagyakorlatokból. Alexandra Pintea, a 12. A osztály tanulója 10–es átlaggal zárta az évet, a sportelmélet–diákolimpiász országos döntőjében pedig dicséretben részesült.

A diáklányt egyébként Dan Fleşeriu tanár (aki egyben a Szatmárnémeti VSK bajnoki ezüstérmes női kosárlabdacsapatának az edzője) készítette fel. A tanintézmény dicsérő oklevelét vehette át Romina Cristea is, a VSK kosárlabdázója, illetve Vlad Sabău, junior csapatbajnokságon bronzérmes tekéző. A VSK férfi kézilabdacsapatának kapusát, Cristian Pogyinát, illetve az Unio LPS juniorcsapatát is díjazta Păcurariu. A végzősök osztályfőnökei: atlétika–kosárlabda profil: Andrada Remeş; labdarúgás profil: Angela Chiş; sport-mozaik profil: Petre David; Évfolyamvezető: Alexandra Pintea (12. A).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!