ERDON Helyi sport hírek

2011.01.13. 16:46

Futsal Kupa Nagykárolyban

<p>Nagykárolyi, mezőfényi, mezőpetri, szatmárnémeti, nagyváradi és székelykeresztúri csapatok (összesen tizenhatan) vesznek részt az első nagykárolyi Futsal Kupán, amelyet ezen a hétvégén a Szatmár megyei város Iuliu Maniu Műszaki Kollégium sporttermében rendez meg Paul Sarvadi, Gindele Gergő és Kovács Szabolcs, helyi támogatók segítségével.</p>

A pénzdíjas torna első mérkőzését szombaton 8 órakor rendezik, az egyenes kieséses meccseket, illetve a helyosztókat vasárnap játsszák. A mérkőzéseket nagykárolyi és szatmárnémeti bírók fogják vezetni.
A résztvevő csapatok: Székelykeresztúri Vonal, Nagyváradi Zsukások, Nagyváradi Malaria, Szatmárnémeti Power, Szatmárnémeti Roş–Albaştrii, Nagykárolyi Bad Boys, Nagykárolyi Jad, Nagykárolyi Union Sport, Nagykárolyi Poliţia, Nagykárolyi Victoria, Nagykárolyi Transformers, Nagykárolyi RMDSZ, Nagykárolyi Contitech, Nagykárolyi Alconor, Mezőfényi Fröhlich, Mezőpetri Victoria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!