ERDON Helyi sport hírek

2010.12.08. 17:12

Megfelelő idényt zárt a Motorul

<p>Az őszi pontvadászat utolsó találkozóját követően a nagyváradi labdarúgó hölgycsapat továbbra is őrzi harmadik helyét a bajnoki tabellán.</p>

Az elmúlt hét végén az idei utolsó bajnoki fordulóban hazai pályán, a Bodola Gyula Stadionban 0–0 arányú döntetlenre mérkőzött a Nagyváradi Motorul női labdarúgó-együttese a jó játékerőt képviselő Brazi-i SK-val vívott mérkőzésen. A színvonalas találkozón mindkét együttes tagjai előtt több jó lehetőség is kínálkozott gólszerzésre, ám azok sorra kimaradtak, s így a váradi lányok nem tudtak előbbre lépni a táblázaton, s tavaszig „csak” a harmadik helyen tanyáznak. *Motorul:* Gaiţă – Novotni, Vălcan, Durlă, Morar, Cioară (58. p. Szenkó), Ababei, M. Voica, I. Voica (38. p. Molnár), Betea, Şoldan.

Jövőre eredményesebben

A tegnap délután megtartott év végi elemző sajtótájékoztatón elhangzott, hogy igen jó évet zárt a Motorul a csapat pénzügyi nehézségei ellenére. A többszörös országos bajnok Kolozsvári Clujana és a tavalyi címvédő Marosvásárhelyi FCM mögött a harmadik helyen tanyáznak a váradi hölgyek, s erőfeszítéseiket a következő esztendőben további támogatásokkal szeretné honorálni a klub vezetősége. Új játékosokat nem igazolnak, s marad a kispadon a két sikeredző, id. és ifj. Pap Attila is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!