ERDON Helyi sport hírek

2010.12.30. 16:45

Dakar–rali: Mani rajtra készen áll

<p>Tizenhat órás repülés után érkezett meg Argentína fővárosába, Buenos Airesbe a Brassói Vectra Racing Team Dakar–csapata, a szatmárnémeti Gyenes „Mani” Emanuel, a zernyesti Marcel Butuza, illetve a műszaki csapat két tagja, Liviu Butuza és Romeo Duicu.</p>

A dél–amerikai államban mintegy 30 fokos meleg fogadta őket, és nem lesz hűvösebb a következő három hétben sem. Mint ismeretes, január 1–én a prológgal kezdődik a 33. Dakar–rali, vasárnap . A napi eseményekről bő beszámolót láthatunk majd az Eurosport televíziós csatornán, hétfőtől pedig az Erdély Online is részletesen beszámol majd Mani teljesítményéről. Szombaton 21.30 órától élő közvetítés lesz az Eurosporton az ünnepi megnyitóról, vasárnap éjfélkor (00.00 óra) az első versenynap eseményeiről lesz majd fél órás összefoglaló. A prológ egyébként Buenos Aireből indul és Victoria településre érkezik meg a mezőny, vasárnap pedig, az első versenynapon Victoria és Córdoba között a 758 km–t kell teljesítsenek, ebből a motorkerékpárosoknak 192 km mért szakasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!