ERDON Helyi sport hírek

2010.10.25. 18:12

Nagyváradon versenyeztek a kartingozók

<p>Nagyváradon rendezték meg a Lótuszvirág Kupa karting–versenyt, amelyen a Szatmárnémeti Gyermekpalota és a Nagykárolyi Diákklub is képviseltette magát.</p>

Takács György, illetve Mille János szakosztályvezetők tanítványai tisztesen helytálltak, a pontszámok alapján összeállított táblázatban pedig mindkét város csapata dobogós helyen zárt: a szatmáriak a 2., a károlyiak a 3. helyen zártak. A Pufo kategóriában a nagykárolyi Keller Márk volt a leggyorsabb, mögötte a szatmári Marco Bota ért másodikként célba. Keller a Mini kategória versenyében is rajthoz állt, és a harmadik helyen zárt, megelőzve a szatmári Vida Ármint.

Eredmények


Szatmárnémeti Gyermekpalota (képünkön), aranyérem: Pető Levente (mobra, 50 kcm, kuplungos), Mihai Trif (125 kcm). Ezüstérem: Marco Bota (Pufo), Mihai Trif (125 kcm, nyílt verseny) Bronzérem: Mihai Temian (4–5 évesek; 4 évesen a csapat legfiatalabb pilótája), Szőke Levente (kadet, 80 kcm). 4. hely: Davide Mateaş (Pufo), Vida Ármin (Mini), Claudiu Mateaş (125 kcm; 125 kcm nyílt verseny). Összetettben ezüstérmes lett a szatmári csapat.
Nagykárolyi Diákklub, aranyérem: Keller Márk (Pufo). Bronz: Keller Márk (Mini). 4. hely: Gindele Imre (100 kcm, kuplungos), ifj. Mille János (junior, mobra). Összetettben bronzérmes lett a károlyi csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!