ERDON Helyi sport hírek

2010.09.22. 13:06

Női kosárlabda, Román Kupa: nem volt meglepetés

<p>Nem születtek meglepetések a női kosárlabda Román Kupa első fordulójának első mérkőzésein, a favoritok ugyanis teljesítették a kötelezőt. Mint arról beszámoltunk, a Szatmárnémeti VSK harminchat ponttal verte a vendéglátó Nagyváradi U VSK–t, ez volt az első kör legnagyobb arányú győzelme.</p>

A keddi meccsek statisztikáinak összesítése után egyébként kiderült, hogy a hatékonyság szempontjából a VSK játékosa, Latoya Drake, 20–as mutatóval a 3. helyet foglalja el a forduló táblázatában, a pontszerzők tabelláján pedig Orosz Andreea (20 pont) a 4., Lori Bjork (17) pedig az 5–ik. A gólpasszokat tekintve Drake (4 passz) az 5–ik.

A visszavágó mérkőzéseket szombaton rendezik, a szatmári lányok pedig 17 órától fogadják majd a nagyváradi együttest a Sportlíceum Ady Endre utcai termében. Ez lesz majd a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának első tétmérkőzése a hazai közönsége előtt.
Eredmények
Az 1. forduló első mérkőzéseinek eredményei: Gyulafehérvári CSU Sportul Studenţesc 7957, Rapid – Brassói BC Galactica 4646, Kolozsvári U – Aradi ICIM 4067, Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC – Temesvári Bega BC 70–45, Bukaresti Olimpia CST Alexandria 4267, Nagyváradi U VSK – Szatmárnémeti VSK 4682. Visszavágók szombaton. A SCM Craiova és a Poli Iaşi játék nélkül kvalifikálták magukat a 2. fordulóba.
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!