ERDON Helyi sport hírek

2010.09.24. 12:48

Hazai pályán játszanak a kosarasok

<p>Első hazai tétmérkőzését játssza majd hazai közönség előtt a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapata.</p>

A Román Kupa első fordulójának visszavágó–mérkőzésén a Nagyváradi U VSK–t fogadja szombaton 17 órától Dan Fleşeriu edző csapata. A házigazdák 36 pontos előnyt kell megőrizzenek, mivel szerdán 82–46 arányban győztek a bihariak otthonában. Ezért, a szatmáriak szakvezetője egy jó felkészülési lehetőségnek tekintheti a meccset. „A nagyváradiaknak jó csapatuk van, de a megnyugtató előnynek köszönhetően nem kell tartanunk a meglepetéstől. Ezért úgy készítem a meccset, hogy különféle taktikai elemeket gyakorolhassunk. A védekező játékban a szoros emberfogást, a zónavédekezést szeretnénk gyakorolni, a támadásban is szeretném úgy felállítani a csapatot, hogy a későbbi meccsekben nyerő megoldásként bármely csapatnak gondot okozzon” – vázolta röviden terveit a Fleşeriu, aki valamennyi játékosára számíthat a szombati meccsen.
A találkozót a szatmárnémeti Sportlíceum Ady Endre utcai termében rendezik, és a kolozsvári Vlad Potra, Amalia Marchiş bírópáros fogja vezetni, megfigyelő a kolozsvári Marius Hurgoi.
Egy belépőjegy ára 5 lej, a helyszínen kapható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!