ERDON Helyi sport hírek

2010.08.23. 14:58

Emil Blaga kosárlabda emlékverseny

<p>Idén is megrendezték a volt kosárlabda-szakember, Emil Blaga tiszteletére az ifjúsági leány kosárlabda-bajnokságot, amelyet a debreceni hölgyek nyertek meg.</p>

A jeles váradi kosárlabda szakember, Emil Blaga tiszteletére idén harmadik alkalommal bonyolították le a nevével fémjelzett, leánycsapatok részére kiírt nemzetközi ifjúsági tornát augusztus 18. és 19-én, szerdán és csütörtökön. Eredmények, szerda: Nyiregyházi FSE–Mihai Eminescu Főgimnázium 54–34, Temesvári Beg ISK–Debreceni KSI 49–65, Nyiregyházi FSE–Temesvári Bega ISK 68–42, Mihai Eminescu–Debreceni KSI 64–76. Csütörtök: Mihai Eminescu–Debreceni KSI 44–71.
 
Debrecen nyert
 
A tornát a mindkét napon kiváló teljesítményt nyújtó Debreceni KSI nyerte meg a Nyiregyházi FSE és a Temesvári Bega előtt, míg a váradi lányok (szerdától Galacon a 14 éves korosztályok országos bnajnokságán vesznek részt) a negyedik helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!