ERDON Helyi sport hírek

2010.08.06. 16:51

Edzőtáborba a kis szatmári tőrvívók

<p>Anyagi gondok miatt nem tarthat a zalaegerszegi edzőtáborba a Szatmárnémeti SK tőrvívó lányai közül a felnövekvő generáció egyik legjobbja, Adriana Haidu.</p>

Izsáki Arnold edző hétfőn indul a tíz napos alapozásra Magyarország egyik legnagyobb edzőközpontjába Bodó Benjaminnal, Alexandru Elyvel, Pop Edwinnel és az Aldea testvérekkel, Iuliannal és Rebecával. „Nagyon sajnálnám ha itthon maradna Adriana, mert megérdemelné a résztvételt, akár jutalomként is az eddigi eredményei miatt” – panaszolta edzője, Izsáki Arnold. Az edzőtáborban való résztvételi költségeket ugyanis a vívók szülei állják. A zalaegerszegi táborban a házigazdák és a szatmáriak mellett részt vesznek még más magyarországi, illetve több külföldi egyesület tőrvívói is. „Remek alkalom, hogy felkészüljünk a következő versenyekre – tette hozzá a tréner. – Nyilván nem olcsó, hogy részt vegyünk ezen az edzőtáborban. Viszont, ha eredményeket várunk a sportolóinktól, akkor szükséges, hogy részt vegyünk ehhez hasonló felkészítőkön” – folytatta Izsáki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!