ERDON Helyi sport hírek

2010.07.23. 16:01

Véget ért a szatmári kézisek edzőtábora

<p>Pénteken hazatértek a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapatának játékosai és a szakmai stáb a tíznapos aknasugatagi edzőtáborból.</p>

A Palkó János és Nicolae Istrate edzőpáros irányításával napi két edzést, illetve egy erőnléti alapozást végeztek a fiúk. A máramarosi üdülőtelepülés környékén viszont sokat esett az eső, de Palkó szerint ez sem akadályozta meg őket, hogy szabadtéri tréningeket végezzenek. „Egy kis eső nem ijesztett el senkit” – tette hozzá a sportigazgató, aki szerint hasznos volt az edzőtábor. „Senki sem sérült meg, csak az újonc Oşvat nem tarthatott velünk, mert bárányhimlős lett, még mielőtt elutaztunk volna” – mondta Palkó.
A játékosok hétfő délutánig szabadok, majd folytatják a felkészülést. Kedden 11 órától és 16 órától két barátságos mérkőzést fognak játszani a másodosztályos Tordai Potaisa ellen, ezek lesznek az első tesztmeccsei a csapatnak, amelynek keretében nyolc új játékos van: Panazan, Munea, Mateaş, Oşvat, Stankov, Várady, Bejenariu, Timofte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!