ERDON Helyi sport hírek

2010.07.02. 14:28

Roszel marad Diósgyőrben

<p>Romániai másodosztályos, illetve egy külföldi csapat is ajánlatot tett Roszel Róbertnek, a Diósgyőri VTK kálmándi származású labdarúgójának (képünkön középen, piros melegítőben).</p>

A 27 éves középpályás viszont kitöltené a következő idény végéig érvényes szerződését. „Egyelőre vakáción vagyunk. Tudom, hogy a klub vezetősége a bajnokságban való szereplés anyagi feltételeinek megteremtésén dolgozik. Arról viszont nem szóltak, hogy nem kéne visszamegyek. Szerintem ők sem akarnak felbontani egy érvényben levő szerződést” – mondta lapunknak Roszel, aki az év elején igazolt a Borsod–Abaúj–Zemplén megyei együtteshez.
A „kálmándi Rooney”–nak is becézett középpályás kilenc NB 1–es meccset játszott a DVTK mezében, nyolc alkalommal kezdőként lépett pályára, viszont gólt nem sikerült szereznie. A diósgyőriek az idény végén a táblázat utolsó helyéről estek ki a magyar élvonalból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!