ERDON Helyi sport hírek

2010.07.15. 17:22

Pintér József a Nagykárolyi Victoria elnöke

<p>Egyelőre csak elnököt sikerült kinevezni a Nagykárolyi Victoria 2008 FCM labdarúgó–egyesület élére, edzője továbbra sincs a IV. Liga elmúlt idényében győztes csapatának.</p>

Mint ismeretes, az elmúlt hónap végén Papp Zsolt elnök és Tabi Zsolt edző is távozott a klubtól. A város polgármestere, Kovács Jenő, illetve alpolgármestere, Keizer Lajos az igazgatótanács egyik tagját, Pintér Józsefet kérték fel az klubelnöki tisztség betöltésére. Az egykori másodosztályos labdarúgó elvállalta a funkciót. Pintér József már korábban is volt elnöke a Victoriának, körülbelül nyolc évvel ezelőtt Vasile Aniţaş váltotta akkor a vezetői székben.
A város vezetői ugyanakkor felkérték Pintér Sándort, vállalja el a csapat edzői teendőit, viszont a Victoria korábbi trénere visszautasította a felkérését. Várhatóan pénteken fény derülhet, aki foglalja el a Tabi helyét a bajnokcsapat kispadján. Azt viszont nem lehet tudni, milyen nevek vannak a klubvezetők listáján. Értesüléseink szerint Pintér Sándor nem az első, aki az elmúlt szűk egy hónapban elutasította a Nagykárolyi Victoria igazgatótanácsának felkérését.
Mint ismeretes, a nagykárolyi együttes miután megnyerte a megyei „élvonalbeli” bajnokságot, kiütéses vereséget szenvedett a III. ligás osztályzón, a Máramaros megyei Láposhidegkúti Spicullal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!