ERDON Helyi sport hírek

2010.07.09. 16:49

Nagy gondban vannak az óváriak

<p>Szatmár megye – A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) közzé tette a kupaviadalok első selejtező–fordulójának a programját.</p>

Ezek szerint a Szatmár megyei győztes Óvári Someşul a III. ligából kiesett Mikolai Turul ellen fog játszani július 17–én, 17.30 órakor. Az viszont kérdéses, hogy az óváriak tudják–e vállalni a szereplést, ugyanis ugyanezen a napon zajlik Németországban a Dräxlmaier Gorup labdarúgó–világbajnoksága, a szatmárnémeti gyárat pedig a Someşul csapata képviseli.
Az óvári együttes elnöke, Maiorciac Zsolt lapunktól értesült arról, hogy mikor rendezik a Román Kupa–mérkőzést. „Ez most nagyon meglepett. Egyelőre nem tudom, hogy milyen formán fogunk kiállni a mikolaiak ellen. Ezt meg kell tárgyaljuk a szakmai és a klub vezetőségével. Talán halasztást kérünk. Ha ez nem lehetséges, akkor talán az ifikkel állunk ki” – mondta Maiorciac.
Amennyiben az óváriak nem állnak ki a jövő hét szombati mérkőzésen, az súlyos büntetéssel járhat. A FRF szabályzata szerint ugyanis az a csapat, amely nem jelenik meg a meccsen, kizárható abból a bajnokságból, amelyben szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!