ERDON Helyi sport hírek

2010.07.05. 14:27

Műszaki hiba miatt nem indult el JetCar

<p>Egy műszaki meghibásodás miatt nem indult el az esemény záróakkordjaként a németországi Gerd Habermann 15 ezer lóerős, vadászgép meghajtású Jetcarja – írják közleményükben az Opel DragRacing szervezői.</p>

„Hasonló esetek a profik körében gyakran előfordulnak. A szervezők és a németországi meghívottak közös döntése alapján töröltük az utolsó show-elemet. Nem akartuk kockáztatni a közönség és a pilóta, Gerd Habermann életét sem” – olvasható a közleményben. Mint ismeretes, a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren, az elmúlt hétvégén rendezett nemzetközi autós esemény egyik fő attrakciója a Dragon Hunter névre elkeresztelt csodajárgány volt. Szombaton kétszer mutatta meg magát a Funny JetCar, vasárnap is kétszer kellett volna színre lépjen. A kora délutáni órákban rendezett sikeres bemutató után viszont másodjára, 18 óra után már nem sikerült beindítani a gépet, sokak csalódására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!