ERDON Helyi sport hírek

2010.07.02. 13:54

Éles Péter szerint az Aradi ICIM a bajnoki favorit

<p>Éles Péter, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának menedzsere szerint az Aradi ICIM az első számú favorit a 2010/11–es idény bajnoki címére.</p>

Ezt a diviziasport.ro hírportálnak adott interjújában nyilatkozta. „Sok pénzt fektetnek az aradi csapat építésébe és úgy tudom, értékes játékosok szerződtetéséről is tárgyalnak” – mondta a temesvári portálnak Éles. Az elmúlt két szezon aranyérmese, az MCM Târgovişte ugyanis anyagi gondokkal küzd, még európai kupasorozatba sem iratkozott be a dâmboviţai együttes. Az ICIM a Női Közép–Európa Ligába (CEWL) nevezett, az elmúlt idény 5. helyén záró SCM Craiova pedig egyedüliként képviseli majd Romániát a FIBA Európa Kupában. Tavaly az MCM, az ICIM és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC szerepelt az EK–ban, a VSK pedig a CEWL négyes döntőjéig jutott el. Úgy tűnik, a 2010/11–es európai szezonban a romániai résztvevők száma a felére csökken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!