ERDON Helyi sport hírek

2010.07.13. 09:41

Kézilabdások versenye Székelyhídon

<p>Bihar megye - Július 11.–én, vasárnap rendezték meg harmadízben az immár hagyománnyá váló Tulipán Kupa elnevezésű kézilabdatornát Székelyhídon, melynek támogatója a Bihar megyei RMDSZ.</p>

Az idei tornára sajnos kevesebb férfi csapat jelentkezett a vártnál (négy), ezt azonban feledtette a szervezőkkel a női csapatok jelenléte. A hölgyek részéről Bihar, Diószeg, Ottományés Szalacs, míg a férfiak részéről Adony, Albis, Ottomány illetve Szalacs állította csatasorba csapatait. Dícséret illeti a két játékvezetőt, Kósa Adriant ésPipa Cristiant, akik közel 9 órán keresztül fújták a sípokat. A női csapatok mérkőzéseinek eredményei: Ottomány–Bihar 4–11, Diószeg–Szalacs 8–5, Bihar–Diószeg 9–12, Szalacs–Ottomány 5–12, Bihar–Szalacs 8–7, Diószeg–Ottomany 7–2. A következő sorrendalakult ki: 1. Diószeg, 2. Bihar, 3. Ottomány, 4. Szalacs, a legjobb játékos címet Fildan Madar Lavinia (Diószeg) kapta.
 
Irány a strand
A férfiak eredményei: Adony–Albis 19–19, Szalacs–Ottomány 15–13, Ottomány–Albis 16–23, Adony–Szalacs 14–23, Ottomány–Adony 20–10, Albis–Szalacs 14–21. Végeredmény: 1. Szalacs, 2. Albis, 3. Ottomány, 4. Adony, a torna legjobbjává a szalacsiak kapusát, Somogyi Barnát választották. A díjakat Botházy Nándor, a megyei RMDSZ sport– és szabadidőért felelős ügyvezető alelnöke adta át. A székelyhídi sportcsarnok tökéletes helyszínnek bizonyult, ugyanis a hőségben meggyötört játékosok ésszurkolók a közelistrandontalálhattak felfrissülést.
 
Bokor Szilárd 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!