ERDON Helyi sport hírek

2010.06.28. 15:26

Vízer újra piros-kék színben

<p>A Nemzetközi Cselgáncsszövetség elnöke és a Nagyváradi Liberty Csoport tulajdonosa, Vízer László Marius két évre szóló együtműködési szerződést kötött a Nagyváradi Bihar labdarúgó klubbal.</p>

Hétőf a déli órákban a Lotus bevásárlóközpont kupola termében Vízer László Marius ünnepélyes körülmények mellett jelentette be, hogy cégcsoportja és a Bihar FC labdarúgó klub, illetve a Helyi- és a Bihar megyei Tanács, több, mint két hónapot tartó egyeztetéseket és megbeszéléseket követően együttműködési szerződést írt alá. Elsődleges, egyelőre két évre vonatkozó tervük a Bihar FC labdarúgó együttesének feljuttatása az élvonalba, s ha elképzeléseiket siker koronázza, úgy korlátlan időre meghosszabbítják együttműködésüket.

Versenyhelyzet kialakítása

A menedzseri szerződés szerint a felek a klub anyagi, illetve logisztikai és humán erőforásainak feltárásában vállalnak szerepet mégpedig olyan formában, hogy a csapat jövőbeni tevékenységét a magas fokú sport- teljesítőképesség és a jó mendzsment jellemezze. A szerződés szerint a sportteljesítményeket egy olyan átfogó projekt kell kísérje, amely biztosítja egy ütőképes labdarúgó klub létrehozását annak aláépítményeivel, valamint a hazai és nemzetközi piacon egyaránt komoly értéket képviselő játékosalap létrehozásával, amely reális eséllyel veszi fel a versenyt a hazai elit klubokkal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!