ERDON Helyi sport hírek

2010.06.23. 15:57

Tőrvívás, gyermekbajnokság: Egyelőre nincs szatmári érem

<p>A Konstancán zajló gyermek korosztályos bajnokság 12–13 évesek versenyében kevéssel maradt le a dobogós helyezésektől a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Bodó Benjamin.</p>

Izsáki Arnold edző tanítványa két tussal kapott ki ellenfelétől a legjobb négybe jutásért vívott asszóban, így az 5. helyen zárta a fiúk egyéni megmérettetését. A tőrvívóviadalok első napján egyébként ez volt a legjobb szatmári helyezés. Iulian Aldea a 12–13 évesek között csak a 15. pozícióban zárt, a 10–11 éveseknél viszont Pop Edvin a 11. helyet szerezte meg. „Edvin teljesítményével elégedett vagyok. A körülményeket tekintve, a többiekre sem lehet sok panaszom, mert nagyon hosszú út áll mögöttünk, ugyanis másfél napot utaztunk Szatmárról Konstancáig. Remélem a következő napokban az érem is összejön” – mondta Izsáki.
Ma a 8–9 évesek egyéni versenyével folytatódik a bajnokság, ahol Alexandru Ely éremesélyesként lép majd pástra, de Tudor Surducan is meglepheti ellenfeleit. Ezzel párhuzamosan zajlik majd a 12–13 évesek csapatviadala, az SK színeiben pedig Pop, Bodó és Aldea fog versenybe szállni egy dobogós helyezés reményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!