ERDON Helyi sport hírek

2010.06.01. 14:45

Három érem Nagyváradról

<p>A Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncpárosa, Claudiu Ardelean és Diana Ţiplea–Sabou egy kategóriával feljebb léptek az elmúlt hétvégén.</p>

A Szatmárnémeti Dans Club ’92 hat sporttáncos párja közül öten jutottak döntőben a 4. Nagyvárad Kupa országos viadalon. A 12–15 évesek Hobby-osztályában a Claudiu Ardelean, Diana Ţiplea–Sabou kettős a második helyen zárt, ennek köszönhetően pedig egy kategóriával feljebb léptek. A Vonház Erik, Ingrid testvérpáros ezúttal is remekelt: az Open Standard versenyszámban (négy tánc) bronzérmet szerzett, az Open Latino (négy tánc) és az E–osztály 10–11 évesek versenyében pedig a 4. helyen zártak a Ioan és Gabriela Mergheş edzőpáros tanítványai.
A 6–9 évesek E–osztályos megmérettetésén a George Ripan, Arina Istratii kettős a 6. lett.
A Török Mircea és Mezei Jasmine 20 másik párral együtt a 4–7 évesek versenyen kívüli számában a harmadik helyen zártak, az előselejtezőkben pedig huszonötből a negyedik lett a szatmári kettős.
A 8–9 évesek nem hivatalos versenyében 35 pár közül a 4. lett a Ciprian Mariţa, Andrada Ardelean duó. A Dans Club ’92 táncosai most a Baroque Kupára készülnek, amelynek Temesvár ad otthont e hónap közepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!