ERDON Helyi sport hírek

2010.05.08. 11:18

Szűcs simán legyűrte ellenfelét

<p>Telt ház előtt kilenc thaiboksz és K1-meccset rendeztek a szatmárnémeti II. Full Fight Gálán és négy szatmári siker született.</p>

Izgalmas, látványos összecsapásokat hozott a II. Full Fight Gála a szatmárnémeti Traian Vuia Műszaki Kollégium sporttermében felállított ringben. Bár a kiütéses meccsek elmaradtak, a 18 „bunyós” gondoskodott róla, hogy a több mint száz fős nézősereg egy percig sem unatkozzon. A szatmáriak küzdők kiemelt figyelmet kaptak, többször nevűket skandálva drukkolt nekik a szatmári közönség. A szünetben a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói tartottak bemutatót, így minden jóból kijutott azoknak, akik kilátogattak a péntek esti eseményre.

A II. Full Fight Gála főmérkőzésén a Szatmárnémeti Kyo Gym sportolójának, Szűcs Barnabásnak lehetett szurkolni. A szatmárhegyi thaibokszoló nem kímélte nyíregyházi ellenfelét: jól irányított láb és kézütéseit csak ritkán tudta hárítani Szabó Gyula, a második menet közepén pedig rá is számolt a bíró. A magyarországi viszont nem adta fel, végig kűzdötte az utolsó menetet is, viszont a bírák mind úgy látták, Szűcs volt a jobbik a ringben. Így 3–0–ra győzött, és újabb sikert zsebelt be.

Győztesek

Albrecht Péter (Magyarország) – 65 kg; Nicolae Rus (Kyo Gym) – 71 kg; Cristian Vereş (Kyo Gym) – 70 kg; Daniel Corbeanu (Temesvár) – 70 kg; Csernus Ádám (Magyarország) – 72,5 kg; Hosszú Ferenc (Magyarország) – 83 kg; Cristian Silaghi (Arad) – +90 kg; Anghel Cardoş (Kyo Gym) – 72,5 kg; Szűcs Barnabás (Kyo Gym) – 76 kg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!