ERDON Helyi sport hírek

2010.05.20. 17:58

Szatmáriak a Red Bull Romaniacson

<p>Öt romániai motoros, közülük két szatmárnémeti áll majd rajthoz a jövő hónap végén Nagyszebenben a 7. Red Bull Romaniacs hard enduro–versenyen.</p>

A szakág legnehezebb megmérettetésének számon tartott négynapos versenyen Gyenes „Mani” Emanuel ismét a profik között vág neki a távnak, míg Nagy Krisztián a Hobby kategóriában (Dani Oţillal egy csapatban) dobogós helyre pályázik. Gyenes „Mani” tavaly egy sérülés miatt csak a tapasztalt pilóták kategóriájában versenyezhetett, idén viszont dobogóra állna a profiknál, ahol nagy csata várható a végső győzelemért. Ugyanis ismét tiszteletét teszi a tavalyi győztes Andreas Lettenbichler (Németország), illetve az elmúlt évek versenyeinek dobogósa, Chris Birch (Új–Zéland). A két szatmári, illetve az egyik román kereskedelmi tv–csatorna reggeli adásának műsorvezetője, Oţil mellett Alex Gârbacea és a tavalyi enduro–bajnok Ioan Tara képviseli majd Romániát a Red Bull Romaniacson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!