ERDON Helyi sport hírek

2010.03.02. 17:30

Gyenes „Mani” Emanuel 26 éves

<p>Szerdán ünnepli 26. születésnapját Románia legjobb terepmotorosa, a szatmárnémeti Gyenes „Mani” Emanuel (képünkön).</p>

A Brassói Vectra Racing motorosának viszont nem lesz sok ideje az ünneplésre, ugyanis jövő hét elején fel kell utazzon Bukarestbe a szokásos évi orvosi vizsgálatok elvégzésére, ugyanis március 13–án Zernyestben rendezik az endurocross–bajnokság első fordulóját. „Célom, hogy idén bajnoki címet szerezzek az enduro– és endurocrossbajnokságokban. Ehhez viszont ott kéne lenni minden futamon. Ha mégsem sikerül elutazni mindegyik versenyre, akkor nyerni szeretnék azokon, melyiken részt veszek. Másrészt a nemzetközi versenyeken is szép eredményeket akarok elérni” – ecsetelte terveit Mani, aki a hónap végén, vagy májusban rajthoz áll a világbajnokság dubaji vagy tunéziai futamán. „Szeretnék mindkét versenyen részt venni, viszont ennek vannak technikai akadályai is. A napokban fogok erről beszélni a csapatfőnökkel, Marcel Butuzával, és eldöntjük, mit csinálunk” – folytatta a motoros, akinek családja mellett a Szatmári Friss Újság szerkesztősége is boldog születésnapot kíván.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!