ERDON Helyi sport hírek

2010.02.28. 15:11

Könnyed győzelem az Újpest ellen

<p>Szombat délben Interliga-mérkőzésen az Újpest együttesét fogadta a VSK Frigo Conti vízilabdacsapat. A váradi pólósok könnyedén, megérdemelt 17–10 arányú győzelmet arattak.</p>

Hét gól különbségű, magabiztos győzelmet arattak a jól játszó váradi vízilabdázók az Újpest elleni Interliga-találkozón, mivel a vendégcsapat köztudottan nem tartozik a magyar élvonal legjobb gárdái közé. Így aztán a házigazdák nemcsak meneteltek, hanem helyenként látványosan is játszottak. Az első két játékrészben négygólos előnyre tett szert a VSK Frigo Conti, a harmadikban azonban kicsit lazítottak a fiúk, s a negyed 3–3 arányú döntetlennel zárult. Az utolsó, negyedik menetben aztán „bekeményített” a VSK, és hét alkalommal szórta meg a Rostás, Sági duó kapuját, miközben a hazai háló csupán négyszer „zörrent”. Kedden este ismét itthon játszanak a váradi legények az Interliga keretében, amikor a tavalyi LEN Kupa-sorozat győztesét, a már sokkal erősebb, több magyar válogatott játékost is felvonultató Szeged Betont fogadják.

Jegyzőkönyv

*VSK Frigo Conti–Uniqa-Újpest 17–10 (3–1, 4–2, 3–3, 7–4)*. Ioan Alexandrescu Uszoda, mintegy 250 néző.

*VSK:* Barát, D. Creţu – Freundlich, Baidoc (1), Diaconu (2), Câmpianu (1), Popoviciu (1), Tarnoveţchi (1), Kincses (3), A. Creţu (1), Monostori (1), Kádár (4), Negrean (2).

*UTE:* Sági, Rostás – Keresztes, Szabó (3), Bitter, Hoppal (1), Takács, Rékási, Olasz, Naganuma (2), Kotsidis (4), Dorogi, Horváth, Bisztricsányi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!