ERDON Helyi sport hírek

2010.02.03. 17:25

Csütörtökön eldőlhet a Turul sorsa

<p>Csütörtökön kiderülhet, hogy folytatja–e III. ligás szereplését a Mikolai Turul, vagy visszalép a divíziós labdarúgó–bajnokságból.</p>

A község polgármestere, Dobos István és Ioan Holdiş parlamenti képviselő ugyanis csütörtök délben ismét tárgyalóasztalhoz ül, és ekkor dőlhet el a csapat sorsa. A klubelnök, Dobos Csaba továbbra is optimista. Sőt, egy határon átnyúló partnerségbe is gondolkodnak. „A Fehérgyarmati FC vezetőivel jó barátságban vagyunk. Közös, megvalósítható terveink vannak. Felmerült többek között annak is a lehetősége, hogy a fehérgyarmati együttes legyen a Turul szatellitje, amennyiben mi megőrizzük III. ligás helyünket” – vázolta a klubelnök.
A magyarországi együttes a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei elsőosztályú bajnokság táblázatának utolsó helyén állnak, a város vezetősége pedig több millió forinttal támogatta a csapatot azért, hogy az megmeneküljön a kieséstől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!