ERDON Helyi sport hírek

2008.12.03. 13:03

Országos bajnokok a cselgáncsozók

<p>A Nagyváradi VSK JC Liberty utánpótláskorú cselgáncsegyüttes megvédte címét.</p>

A múlt hét végén Nagyszebenben rendezték meg az utánpótláskoró cselgáncsegyüttesek országos döntőjét, amely a papírforma jegyzőkönyvében által leírtak szerint alakult: a Lungu Sándor és Emil Morar edzette Nagyváradi VSK JC Liberty – a számos sérülés ellenére – megvédte bajnoki címét! A csoportban elért eredményeik: 7–0 a Ploieşti-i Petrom/Bukaresti Steaua közös csapata és egyaránt 6–1 a Nagyszebeni Şoimii, valamint a Piteşti-i ISK ellen. Az elődöntő, illetve a finálé már sokkal kiegyensúlyozottabb mérkőzéseket hozott a váradiak számára, akik mindkétszer 4–3 arányban bizonyultak jobbnak a Jászvásári Unirea (elődöntő) és a Brassói Dinamo (döntő) alakulatainál.

Bronzérmes lányok

Az országos bajnokság végeredménye: 1. Nagyváradi VSK JC Liberty, 2. Brassói Dinamo, 3. Ploieşti-i Petrom/Bukaresti Steaua és Jászvásári Unirea. A Nagyváradi VSK JC Liberty a következő sportolókat állította „hadrendbe”: Cristian Rupa, Ionuţ Enache (60 kg), Dan Fâşie, Szőke László (66 kg), Adrian Merge, Kolumban Sándor (73 kg), Marian Halas, David Morar (81 kg), Adrian Checiu, Alexandru Sălincean (90 kg), Balla Zsolt, Răzvan Schvarcz (100 kg), Daniel Matei, Sorin Petrică (100 kg felettiek).

A Nagyváradi Crişul (Ioana Matei - 48 kg; Denisa Morar - 78 kg; Raluca Mihu - 78 kg felettiek; edzők: Olimpia Ianc és Emil Morar) a Dévai SCM együttesével párt alkotva nevezett be a hölgyek versenyébe, ahol a Kolozsvári VSK és a Ploieşti-i Petrom/Bukaresti Steaua mögött a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!