ERDON Helyi sport hírek

2008.10.13. 13:29

Royal Dance Club: Ezüstérmes kezdők

<p>A Szatmárnémeti Royal Dance Club öt párja vett részt az elmúlt hétvégén Szászmedgyesen rendezett országos sporttánc tornán. <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Royal_Dance_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Royal Dance 2008" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></p>

Közülük a 6–9 évesek versenyében, a kezdők között az Eduard Ignat, Anca Feldi páros az ezüstérmet jelentő második helyen zárt. Döntőbe jutott a 12–14 évesek versenyében, a hobby kategóriában a Rareş Avram, Silvia Săveanu páros is, ők a negyedik helyen zártak. A 10–11 évesek között már nem sikerült döntőbe jutnia a Denis Lup, Valentina Pop illetve a Szőlősi Thomas, Weisenbacher Mara párosoknak, előbbiek a hetedik helyet szerezték meg. A 12–14 évesek között Burcin Răzvan és Teodora Andreica is az elődöntő után búcsúzott a versenytől. Az edző, Ovidiu Ignat elmondta, a szatmári csapat két hét múlva Torán vesz részt egy versenyen, de gőzerővel készülnek a novemberbe, Marosvásárhelyen sorra kerülő országos bajnokságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!