ERDON Helyi sport hírek

2008.10.26. 18:18

„Felnégyelték” az ellenfelet

<p>Súlyos sérülés, és öthónapos távollét után visszatért a pályára a váradi labdarúgótehetség, Cristian Andor, s máris két gólt szerzett.</p>

Igaz, most még nem a felnőtt együttesben kamatoztatta tehetségét, de játéktudásának most a „kicsik” is hasznát vették: a labdarúgó harmadosztályban érdekelt Nagyváradi Bihar FC II. szombaton nagyon fontos mérkőzést játszott, s ehhez mérten „lélegzetet biztosító” három pontot szerzett. Előbb Laurenţiu Lobonţ bizonyította, hogy hamarosan Víg Zoltán is számíthat rá a másodosztályú alakulatnál, miután a 13. és a 44. percben is eredményes volt (2–0).

Emberelőnyben

Szünet után – a 64. minutumban becserélt – Andor percei következtek: előbb (72.) okosan átemelt a kinnt álló kapus felett (3–0), majd a 90. percben a portást is kicselezve passzolta be a végeredményt (4–1) kialakító utolsó gólt. A hazaiaknál a kapus Fildant védései, valamint Novákot középpályán nyújtott játéka miatt lehet kiemelni. A meccs krónikájához tartozik, hogy a nyárádtőiek az 55. perctől emberhátrányban játszottak Ratea piroslapot érő kiállítását követően. Gheorghe Silaghi, a Bihar FC II. trénere a Fildan – Miheş, V. Indrieş, Pintea, Belcin – Teşan (73. p. Balla), Ş. Pop, Novák, Floruţ (64. p. Andor) – S. Ban (67. p. Fl. Pop), Lobonţ (89. p. Molnár L.) összeállítású csapatot szerepletette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!