ERDON Helyi sport hírek

2008.09.26. 16:23

Rajt a Carpatica Rally–n

<p>Az első versenynap után a magyarországi Korda Erik, Tóth György páros vezet a Carpatica Rally táblázatában, a két szatmári páros, a Butka Sándor, Csoma István és az Ovidiu Domide, Dan Nistor kettős pedig a középmezőnyben van.</p>

A pénteki temesvári rajtnál húsz autós, motoros, quados versenyző állt fel. A Temes folyó két partján rendezett szuperspeciális szakaszon a sáros mezei utak néhány helyen mély sártengerré váltak az éjszakai esőzés után. Azonban a meteorológiai jelentések semmi jóval nem kecsegtetik a szervezőket és résztvevőket, ugyanis továbbra is esőt jósolnak az orászág nyugati, északnyugati részében.

A mezőny szombat délután ér Szatmárnémetibe. A műszaki park a régi főtéren lesz felállítva. Vasárnap 9 órakor a Ger Bog kft. Dariu Pop utcai telephelyéről insul indul a mezőny Szatmárhegy irányában. Itt várhatóan 9.30 órakor kezdődik a helyi speciális szakasz, amely egyben a Carpatica Rally utolsó etapja is lesz. A szatmári szervezők mintegy 70 km hosszú versenyszakaszt jelöltek ki. A profik két kört kell majd teljesítsenek, az amatőrök (aki szombatig még jelentkezhetnek a 0745-616812-es telefonszámon) pedig egyszer kell majd körbemenjenek a pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!