ERDON Helyi sport hírek

2008.04.01. 10:23

Szatmári bunyós sikerek Kézdivásárhelyen

<p>Tizenegy mérkőzéses boksz és K1–gálát rendeztek Kézdivásárhelyen (ez volt a 9. kiírás), melynek két szatmárnémeti meghívottja volt.</p>

K1–ben a 70 kg–os súlycsoportban Anghel Cordoş a harmadik menetben kiütötte ellenfelét, a csíkszeredai Cristian Popát, a szatmárhegyi Szűcs Barnabás pedig thaiboksz „bemutatót” tartott Alex Ciolocon. A bákói bunyós mindhárom menetben padlót fogott Szűcs ütései után, azonban a moldovai mindannyiszor folytatni tudta. A bírók értékelték Cioloc kitartását, azonban egyhangúlag Szűcsnek adták az összes pontot, aki újabb sikert könyvelhetett el.

A gálán egyébként jelen volt Karacs Attila, aki kevés híján ellenfél nélkül maradt, ugyanis a kihívott nem jelent meg a tornán. A szervező, Pap Ferenc elmondta, az utolsó pillanatban sikerült „szerezni” ellenfelet a nagynevű magyar bunyósnak, aki Szűcshöz hasonló „bemutatót” tartott. „Mindkét bunyós megmutatta, hogyan is eszik ezt a sportágat, hogyan kell vívni ebben a sportban” – méltatta Pap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!