ERDON Helyi sport hírek

2008.04.01. 18:33

Nicolae Bara nem hagyja el az UTÁ–t

<p>Arad – Marad az UTA támogatója Nicolae Bara még akkor is, ha a labdarúgó–csapat az idény végén kiesik az I. Ligából.</p>

Ezt az együttes egyik igazgatója, Marius Mitran nyilatkozta a Mediafaxnak azután, hogy olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az üzletember megharagúdott volna a klubra a rossz élvonalbeli szereplés miatt.

„Bara úr addig hajlandó maradni az UTÁ–nál, míg látja, hogy nem egyedül támogatja a labdarúgó–csapatot. Még akkor is marad, ha a II. Ligába lesz kénytelen szerepelni a csapat a következő idényben. De én még hiszek abban, hogy az UTA nem fog kiesni az I. Ligából, mivel bízom a játékosokba és az edző munkájába. Gabriel Stan megváltoztatta a légkört a játékosok között és az öltözőben is jó kedv van” – mondta Mitran.

Az UTA jelenleg kiesőhelyen áll az I. Liga táblázatában: 26 forduló után a 16., 22 ponttal. Azonban lemaradása a 14. helyezéssel szemben csak négy pont. A még I. ligás helyezést biztosító 14. pozíciót jelenleg a Gloria Buzau foglalja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!