ERDON Helyi sport hírek

2008.03.06. 16:11

Nagyszebenben jártak a tékvandósok

<p>A Nagyváradi West Team, a King Do és a Royal Kwon Tékvandó Sportklubok az elmúlt héten részt vettek a nagyszebeni országos bajnokságon.</p>

Az ifjúsági és felnõttkorú versenyzõk részvételével rendezett tékvandó országos bajnokságon huszonkilenc érmetszereztek a váradi sportolók, és így azelsõ helyen végeztek a részt vevõ városok közötti versengésben.

A rendkívüli megmérettetésen tizenhét csapat százhetven versenzõje indult, a helyszín pedig a nagyszebeni Száazföldi Csapatok Katonai Akadémiájának sportcsarnoka volt.

Eredmények, Royal Kwon Telemedia, edzõ Tripa Ferenc (4 Dan): Pirosca Katalin két aranyérmet szerzett; Kiss Róbert és Alexandra Tarle második helyen végzett; Harascsák Gyula, Loredana Marcut (két bronzéremmel), Pál Imre, Rédai Klaudia harmadikak lettek. 

További eredmények

King Do Sportklub, elnök-edzõ Tulkos Imre Rómeó (3 Dan), elsõ helyezettek: Bogdan Gug, Nagy Máté, Ana Guler, az ifjúsági erõtörõ csapat (Gug, Nagy, Ruje, Botcau, Chirila, Deák). Második helyezettek: Ana Guler, Bogdan Gug, azifjúsági tull csapat (Nagy, Botcau, Ruje, Teák T., Chirila, Deák Zs.). Harmadik helyezettek: Ana Guler (két bronz), Bogdan Gug és a fiú ifjúsági speciális törés-csapat.

West Team Sportklub, elnök-edzõ Tunyogi Hajnalka: Cristina Tobias egy aranyérem és egy ezüstérem, Tunyogi Hajnalka egy aranyérem; Andrea Lup (két bronzérem), Bozsányi Attila, Florina Leuce, Bancsa András (bronzérmek).

 

Lévay Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!