ERDON Helyi sport hírek

2008.03.18. 13:37

Két szatmári karatéka utazhat Szófiába

<p>Két szatmárnémeti is ott lesz a szófiai karate Balkán–bajnokságon, melyet a belügyminisztériumokban dolgozó alkalmazottak sportolóinak rendeznek meg. Az elmúlt napokban Bákóban rendezett válogatót a román szaktárca.</p>

A csendőrség alkamazásában levő Cristian Lăpuştea, valamint a Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének altisztje, Florin Curileac is elnyerte a csapat edzőjének bizalmát.

Mint ismeretes, Lăpuştea (aki a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékája) az elmúlt napokban bajnoki címet szerzett a Román Modern Karate Szövetség által rendezett ob–n, Curileac pedig hétvégén lett bajnok Temesváron, a Román Harművészeti Szövetség által rendezett ob–n. Az altisztnek egyébként – aki a hónap végén részt vesz a belügyminisztériumi válogatottal az olaszországi Trevistóban sorra kerülő Európa–bajnokságon – ez volt a 20 érmes helyezése sportpályafutása során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!