ERDON Helyi sport hírek

2008.03.06. 19:30

Hazai pályán a bihariak

<p>Szatmárnémetiből kapott információink szerint győzelmi szándékkal utazik Belényesbe&#160;pénteken a Szatmárnémeti Someşul legénysége, hogy lemossa magáról a szégyent, miután a labdarúgó III. Liga tavaszi idénynyitóján hazai pályán szenvedett vereséget a Szászrégeni Avântultól.</p>

Akkor a Belényes Nagybányáról távozott vereséggel (4–1), ezért ma nekik is javítaniuk kellene. A másik két bihari alakulat is hazai pályán játszik ma: a Bihar FC II. a Lotustól múlt héten pontot rabló Szovátai Mobilát látja vendégül a Városi stadionban, míg az éllovas Félixfürdői Lotus-Luceafărul Szentandráson a Besztercei Gloria II. együttest fogadja.

A labdarúgó III. Liga 19. fordulójának műsora, péntek, 15.30 óra: Kolozsvári Sănătatea–Kolozsvári Universitatea 1919, Marosvásárhelyi Gaz Metan–Marosvásárhelyi Trans Sil, Nyárádtő–Olimpia, Félixfürdő–Beszterce, Bihar FC II.–Szováta, Belényes–Someşul, Szászrégen–Balázsfalva. Szombat, 15.30 óra: Mikola–Dés, Máramarossziget–Nagybánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!