ERDON Helyi hírek

2019.11.08. 08:12

Változik az autóbuszok útvonala

Lezárják a forgalom elől november 9-én, szombaton 9 és 15 óra között a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcát, pontosabban annak a Szabadság (Samuil Micu Klein) és a Kert (Avram Iancu) utcák kereszteződései közötti szakaszát, illetve ez idő alatt autóbuszok sem hajthatnak be a Szent László (Unirii) térre a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcából.

Lezárják a forgalom elől november 9-én, szombaton 9 és 15 óra között a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcát, pontosabban annak a Szabadság (Samuil Micu Klein) és a Kert (Avram Iancu) utcák kereszteződései közötti szakaszát, illetve ez idő alatt autóbuszok sem hajthatnak be a Szent László (Unirii) térre a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcából.A jelzett időszakban egy földalatti transzformátorállomás elhelyezési munkálatai zajlanak majd az adott utcarészen. Az érintett autóbuszok a 10-es, a 12-es, a 14-es és a 20-as számúak. Ezek a járatok 9–15 óra között más útvonalon fognak közlekedni, az alábbiak szerint.

A 10-es autóbusz útvonala Váradvelence felé a következőképpen alakul: Vitéz (Decebal) utca, a buszállomásnál áll meg – Rhédey (Matei Basarab) út, az Economic iskolánál áll meg – Vámház (Sucevei) utca – Ghillányi (Dimitrie Cantemir) utca – Muntele Găina utca – László (Războieni) utca – Szőllős (Seleuşului) utca.

A 12-es autóbusz vonalát megrövidítik, így csak a December 1. parkig megy az említett órákban, az útvonalat a következőképpen módosítják: Emanuil Gojdu tér – Nagyvásártér (Piaţa 1 Decembrie) – Kereszt (Parcului) utca – Zárda (Mihai Viteazul) utca – Vámház (Sucevei) utca – Gr. Andrássy Gyula (Horea) utca – az útvonal további része változatlan.

A 14-es busz útvonala csak a Nagyváradi Egyetem irányába változik, a következőképpen: Körös (Tudor Vladimirescu) utca – Vitéz (Decebal) utca, a buszállomásnál áll meg – Rhédey (Matei Basarab) út, az Economic iskolánál áll meg – Rulikowski (Armatei Române) út.

A 20-as autóbusz útvonala csak Váradszőllős irányába változik, a következők szerint: Késmárk (Ogorului) utca – Aradi (Aradului) út – Vitéz (Decebal) utca – Rhédey (Matei Basarab) út – Vámház (Sucevei) utca – Ghillányi (Dimitrie Cantemir) utca – az útvonal további része változatlan marad.

Szombaton 9–15 óra között a Szent László téren lévő, valamint a Beöthy Ödön utcán lévő két megállóhely nem fog működni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!