ERDON Helyi hírek

2019.11.11. 13:59

Taroltak Váradon a ’90-es évek sztárjai

Világsztárok léptek fel Nagyváradon, azonban hírnevük ellenére is viszonylag kevesen látogattak el a pénteki koncertre.

Világsztárok léptek fel Nagyváradon, azonban hírnevük ellenére is viszonylag kevesen látogattak el a pénteki koncertre.

 

Az Urban Beats elnevezésű rendezvény első felvonását tartották péntek este a váradi Antonio Alexe Sportcsarnokban. A világsztárok, Nana és C-Block mellett kangoo jumps és kosárlabdaakrobatika-bemutató is volt, ugyanakkor hip-hop tánccsoportok is felléptek.

A koncert előtti napon már világsztárok közelében tölthették az estéjüket azok, akik éppen a Spoon vendéglőben vacsoráztak, ugyanis a C-Block duót aznap ott vendégelték meg az esemény szervezői és a kiválasztott nagykövetek. A közösségi oldalakon már ekkor számos közös kép jelent meg, hatalmas bulit ígérve másnapra.

Az ígéret be is teljesült: a sportcsarnokban igazán jó hangulat alakult ki, attól függetlenül, hogy nem volt tele. Érkezésünkkor a legtöbben csak ültek és beszélgettek, a küzdőtér szinte üres volt. A rendezvény kangoo jumps bemutatóval kezdődött, Sebestyén Kinga vezetésével, aki a sportággal már rekordot is döntött.

Ezután látványos bemutatót tartott a Face Team kosárlabdaakrobatika-csoport a küzdőtéren felállított pályán. Egy-két bátor gyermek is kipróbálhatta ezt a különleges sportot, természetesen a profik segítségével. A körülbelül 20 perces bemutatót hatalmas tapssal köszönte meg a közönség.

A koncertek következtek, melyek szüneteiben hip-hopos fiatalok léptek fel. Először Nana és Ora Solar lépett színpadra: azonnal elnyerték a közönség figyelmét és szeretetét a Lonely című slágerük előadásával. Ismert és kevésbé ismert dalok is felcsendültek előadásukban, a küzdőtér pedig egyre jobban benépesült. Ezután a C-Block tagjai koncerteztek, a So strong out és a Time is ticking away slágerek előadásával járó bulihangulatot azonban egy rövid megemlékezés törte meg: a C-Block tagja, Rob Money elmondta, hogy a testvére néhány napja hunyt el. Ettől függetlenül mindenképp meg akarta tartani ezt a koncertet, és arra kérte a megjelenteket, hogy 10 másodperces néma csenddel emlékezzenek meg szerettéről.

A koncerteket hatalmas show kísérte: fantasztikus fények, füstgép és konfettieső tette még látványosabbá őket. Az esemény végén fotózkodni is lehetett a fellépőkkel, és később akár együtt is bulizni velük az egyik Fekete Sas-palota alatti szórakozóhelyen.

 

Törő Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!