ERDON Helyi hírek

2019.11.01. 11:35

Simona Halep, Smiley, Robert de Niro és Ariana Grande megérkeztek a nagyváradi ERA Parkba!

Nem, ez nem kacsa, hanem … a Viaszfigurák múzeuma, amely ma, november 1-jén nyílt meg a nagyváradi ERA Park kupolája alatt.

Nem, ez nem kacsa, hanem … a Viaszfigurák múzeuma, amely ma, november 1-jén nyílt meg a nagyváradi ERA Park kupolája alatt.Nem kevesebb mint 30 világhírű személyiség életnagyságú viaszszobra tekinthető meg az Aradi úti kereskedelmi központban, november 1–24. között.

Simona Halep, Ilie Năstase, Ion Țiriac, Nicolae Ceaușescu, Mihály király, Smiley, Inna, Vladimir Putyin, Donald Trump, Mr. Bean, Al Pacino, Robert de Niro, Justin Bieber, Ariana Grande, Messi, Ronaldo, Gheorghe Hagi vagy Michael Jackson csak néhány híresség azok közül, akiknek a viaszszobrával fényképezkedhetnek az ERA Parkban.

A tárlatot a várnai (Bulgária) Viaszfigurák múzeuma szervezi, és először érkezik Nagyváradra. A viaszbábukat hozzáértő művészek igazi haj és szemprotézis segítségével tették élethűvé.

A kiállításra 20 lejbe kerül a belépő, egyetemistáknak, nyugdíjasoknak és 18 év alatti fiataloknak 10 lejt kell fizetniük. Hat év alatti gyerekek ingyen léphetnek be a múzeumba, csoportos látogatás esetén az iskolások, illetve egyetemisták kedvezményben részesülnek, személyenként 5 lejbe kerül a belépő, kísérőjük pedig ingyenesen tekintheti meg a viaszszobrokat.

Az expó november 1-jén, pénteken nyílt meg és 9–21 óra között látogatható.

Szeretettel várjuk Önöket!

(Fizetett hirdetés: H 299241)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!