ERDON Helyi hírek

2019.11.05. 14:33

A Graf étterem visszatér Nagyvárad gasztronómiai színterére

A Graf étterem, Nagyvárad egyik legkedveltebb vendéglátó egysége újra megnyílik, megújult környezettel, gazdag kínálattal, de ugyanazzal a minőséggel és jóízléssel.

A Graf étterem, Nagyvárad egyik legkedveltebb vendéglátó egysége újra megnyílik, megújult környezettel, gazdag kínálattal, de ugyanazzal a minőséggel és jóízléssel. Ugyanott, a Barbu Ștefănescu Delavrancea utcán, a megszokott órarenddel várja vendégeit; újdonságok szerepelnek a menüben, valamint a betérő vendégek felé is nyitottabbak lesznek.

A megújult menüben több mint 40 ételféleség található, a legjobb minőségű alapanyagokból készítve; ezeket a vendéglő egyenesen a termelőktől szerzi be, akikkel szoros kapcsolatot tart fenn.

Az új, változatos menü olyan ételeket tartalmaz, amelyek a volt Graf és Meatic vendéglők klienseinek kedvencei voltak, de sokkal hozzáférhetőbb áron kínálják őket.

Egy másik újdonság az itallapon található, a borféleségeknél.

„Főképpen a román borokat kívánjuk népszerűsíteni, de nemzetközi borfajtákat is tartunk” – magyarázza Sebastian Mușcaș, az étterem menedzsere.

A Graf csapata WSET-tanúsítvánnyal (Wine and Spirit Education Trust) rendelkezik, így hozzáértő személyzet kínálja a vendégeknek a fogyasztandó ételhez illő bort.

Étterem&Pizzéria

A nagyváradi étterem működtetői sokrétű tapasztalattal gazdagodtak eddig is: „Minden időszak segített minket a fejlődésben. A régi Graffal ellentétben könnyedebb stílusban, rövidebb kiszolgálási idővel közelítünk vendégeinkhez. A Meatic étteremhez képest nagyobb ételkínálattal rendelkezünk”, fűzte hozzá Sebastian Mușcaș.

A menü több mint 20 pizzaféleséget tartalmaz, melyek természetes kovásszal készültek, kemencében sütve, és az étteremben fogyaszthatók, de házhoz is rendelhetők a WeShop aplikáción keresztül.

Játszóhely a gyerekeknek

A Graf étterem minden családtag szükségleteit kielégíti, ezért kialakított egy játszóhelyet a gyerekek részére, így a szülők nyugodtan élvezhetik barátaik társaságában az ebédet vagy a vacsorát.

Társas rendezvények

A vendégek kedvébe járnak az egymás mellé helyezett asztalokkal is, amelyeket nagyobb társaságok vehetnek igénybe, és a menüt is igényeik szerint állítják össze. Az ilyen eseményekre 30–50 személynek elegendő férőhelyet biztosítanak. Ebből a célból ki lehet bérelni a vendéglő egyik termét, kizárólag a társaság részére.

A házhoz szállítást és a foglalásokat érintő részletek a 0754-991-133-as telefonszámon kaphatók.

Az étterem követhető a Facebook és az Instagram oldalakon is.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!