ERDON Helyi hírek

2019.10.22. 18:18

Urban Beats-nagyköveteket keresünk!

C-Block, Nana, Face Team – nemzetközi szinten neves előadóművészek lépnek fel egyazon színpadon.

C-Block, Nana, Face Team – nemzetközi szinten neves előadóművészek lépnek fel egyazon színpadon. Minden lehetséges az Artistic Entertainment segítségével, amely november 8-án szervezi meg az Urban Beats első felvonását, egy csúcsminőségű koncertet az urban/hip-hop/rmb stílusban.

A nagyváradi Urban Beats egy művészeti kampány, amelyen keresztül az Artistic Entertainment és a Bihor–Hajdú-Bihar Eurorégió Alapítvány a kultúra és a sport fontosságát és sokféleségét népszerűsíti egy rendezvénysorozaton keresztül, amelyen külföldi és belföldi művészek és sportolók lépnek fel, lesz jó zene és maximális szórakozás.

Kiből lehet nagykövet?

Urban Beats-nagykövet legkevesebb 16 évet betöltött, romániai lakhelyű személy lehet; a közösségi médiában aktív (Facebook és Instagram), hatékonyan kommunikáljon; minél könnyebben tudja felvenni a kapcsolatot az emberekkel, annál nagyobb az esélye a kiválasztásának. Egy másik feltétel az, hogy legyen smartphone-ja és/vagy tablettje mobiladat-felhasználási lehetőséggel, kedvelje a zenét, a sportot és a szórakozást. Lehet iskolás, egyetemista, sportoló, művész, üzletember/asszony, csapat, márkaképviselő stb.

Milyen előnyökben részesül Urban Beats-nagykövetként?

Az Urban Beats-nagykövet először is üdvözlőcsomagot kap, amely tartalmaz egy ingyenes belépőt a koncertre és egy személyre szabott öltözetet, kitűzőt, belépést a színfalak mögé és az utóbulira, lehetősége van találkozni az előadókkal és közös fényképet készíteni velük. Hivatalos oldalainkon is nagykövetként fog szerepelni.

Hogy Urban Beats-nagykövet lehessen, keresse fel ArtisticOradea vagy UrbanBeatsOradea Facebook-oldalainkat, és hagyjon üzenetet Nagykövetet keresünk!-posztjaink alatt.

A kiválasztottakat október 25-ig megkeressük.

(Hirdetés: H 263759)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!