ERDON Helyi hírek

2019.10.22. 18:05

Ebben a hónapban a Spartan újabb éttermet nyit Nagyváradon, és egy Samsung Galaxy S10-essel jutalmazza Önt!

A „Legendás Íz” immár egy másik helyen is várja vendégeit Nagyváradon: a <a href="https://spartanrestaurant.ro/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Spartan</a> október 23-án, szerdán 12 órakor megnyitja második éttermét az Aushopping (Auchan) keretén belül, az éttermek részlegén!

A „Legendás Íz” immár egy másik helyen is várja vendégeit Nagyváradon: a Spartan október 23-án, szerdán 12 órakor megnyitja második éttermét az Aushopping (Auchan) keretén belül, az éttermek részlegén!Igyekezzen, hogy legyen az elsők között aki betér hozzánk, mert az első száz vendég tombolahúzáson vesz részt, amelynek fődíja egy Samsung Galaxy S10!

Az új Spartan vendéglő 50 négyzetméteren terül el, 13 alkalmazottja lesz, és 82.000 euró befektetéssel, franchise-rendszerben működik, nagyváradi tulajdonosai Olivian és Claudiu Mitaru.

Az első Spartan vendéglő 2018-ban nyílt a Lotus Retail Parkban, a nagyváradiak nagyon kedvezően fogadták, és hamar beépült a köztudatba mint olyan gyorsétterem, ahol lehet hódolni a kulináris élvezeteknek.

Görög konyha, 100 százalékban román márka

A Spartan görög ételkülönlegességeket készítő étteremlánc, amely az utóbbi években jelentősen kibővült, 100 százalékban román márka. Története 2012-ben kezdődött, amikor egy ifjú ügyvéd megvalósítja egyetemi évei alatt körvonalazódó üzleti álmát, felvéve a versenyt a KFC és a McDonald’s étteremláncokkal.

A Spartan vendéglő a legnagyobb gyorsétteremlánc Romániában, melynek alaptermékei a sült húsok, a ház specialitása pedig a gyros és a souvlaki.

Saját ételkülönlegességek

A Spartan étterem különlegessége tartalmas menüből áll: sült hús, saját készítésű görög pita, friss alapanyagokból előállított speciális szószok, illetve nulla százalékos zsírtartalmú zöldségszósz és friss zöldségek.

A húsok sütési módját, illetve a pékáruk elkészítését a görög konyha inspirálta, de az elkészítés teljesen egyedi, különleges. A legjobb minőségű, friss alapanyagok egyedi összeállításban garantálják azt kulináris élvezetet, amely nem hasonlítható a klasszikus gyorséttermekben elfogyasztott ételek nyújtotta élményhez, amelyek egyúttal nagyfokú kalória- és szénhidrátbevitellel is járnak.

Az étterem fő készítménye a Spartan Souvlaki, amelyet tányéron tálalnak és sült húsból, sült krumpliból, lilahagymából, salátából és savanyú uborkából áll.

Aki diétázik, választhatja a Spartan fresh salátát, amely csökkentett kalóriájú készítmény, meleg napokon különösen ajánlott, mivel élénkítő hatású, és a „zöldségkavalkád” elnevezésű öntettel is lehet fogyasztani. Ez a szósz nulla százalékos zsírtartalmú és természetes alapanyagokból áll: paradicsom, répa, zeller, kápia paprika és kevés csípős paprika van benne.

A klasszikus pita a gyrosnál használatos, enyhén ropogós változattal van helyettesítve, ami a cheese gyro és a Leonidas-pita alapanyaga is.

A Spartan csirke-, borjú,- bárány- és malachúsból készült ételekkel is várja vendégeit, kielégítve mindenki igényét.

A hús elkészítése egyedi, saját recept alapján történik, a Spartan étterem különlegessége. Pácolás előtt a húst joghurtban puhítják, majd hagyma, répa, kápia paprika, méz és fokhagyma keverékében tartják.

Minden ételkülönlegesség fogyasztható a védjeggyel ellátott Spartan-szószokkal, amelyek „meghódították Romániát”, saját recept alapján készültek, és az alapanyagok párosítása minden vendég igényét kielégítheti, még a pikáns szószok kedvelőit is lenyűgözi.

Az új Spartan étterem friss és ízletes ételekkel várja Önöket a nagyváradi Aushoppingban (Auchan), az éttermek részlegén, az Ogorului utca 171. szám alatt mindennap 9–22 óra között, vagy a Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 3. szám alatt, mindennap 10–22 óra között.

(Hirdetés: H93836)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!