ERDON Helyi hírek

2019.10.04. 16:24

Ebben a hónapban a Spartan újabb éttermet nyit Nagyváradon

Az első Spartan vendéglő 2018-ban nyílt a Lotus Retail Parkban, a nagyváradiak nagyon kedvezően fogadták, és hamar beépült a köztudatba mint olyan gyorsétterem, ahol lehet hódolni a kulináris élvezeteknek.

Az első Spartan vendéglő 2018-ban nyílt a Lotus Retail Parkban, a nagyváradiak nagyon kedvezően fogadták, és hamar beépült a köztudatba mint olyan gyorsétterem, ahol lehet hódolni a kulináris élvezeteknek.Az első nagyváradi étterem sikerén felbuzdulva, a Spartan egy újabbat is meg fog nyitni ebben a hónapban, a nagyváradi Aushopping keretén belül, az éttermek szomszédságában.

Görög konyha, 100 százalékban román márka

A Spartan görög ételkülönlegességeket készítő étteremlánc, amely az utóbbi években jelentősen kibővült, 100 százalékban román márka. Története 2012-ben kezdődött, amikor egy ifjú ügyvéd megvalósítja egyetemi évei alatt körvonalazódó üzleti álmát, felvéve a versenyt a KFC és a McDonald’s étteremláncokkal.

A Spartan vendéglő a legnagyobb gyorsétteremlánc Romániában, melynek alaptermékei a sült húsok, a ház specialitása pedig a gyros és a souvlaki.

Saját ételkülönlegességek

A Spartan étterem különlegessége tartalmas menüből áll: sült hús, saját készítésű görög pita, friss alapanyagokból előállított speciális szószok, illetve nulla százalékos zsírtartalmú zöldségszósz és friss zöldségek.

A húsok sütési módját, illetve a pékáruk elkészítését a görög konyha inspirálta, de az elkészítés teljesen egyedi, különleges. A legjobb minőségű, friss alapanyagok egyedi összeállításban garantálják azt kulináris élvezetet, amely nem hasonlítható a klasszikus gyorséttermekben elfogyasztott ételek nyújtotta élményhez, amelyek egyúttal nagyfokú kalória- és szénhidrátbevitellel is járnak.

Az étterem fő készítménye a Spartan Souvlaki, amelyet tányéron tálalnak és sült húsból, sült krumpliból, lilahagymából, salátából és savanyú uborkából áll. Aki diétázik, választhatja a Spartan fresh salátát, amely csökkentett kalóriájú készítmény, meleg napokon különösen ajánlott, mivel élénkítő hatású, és a „zöldségkavalkád” elnevezésű öntettel is lehet fogyasztani. Ez a szósz nulla százalékos zsírtartalmú és természetes alapanyagokból áll: paradicsom, répa, zeller, kápia paprika és kevés csípős paprika van benne.

A klasszikus pita a gyrosnál használatos, enyhén ropogós változattal van helyettesítve, ami a cheese gyro és a Leonidas-pita alapanyaga is.

A Spartan csirke-, borjú,- bárány- és malachúsból készült ételekkel is várja vendégeit, kielégítve mindenki igényét.

A hús elkészítése egyedi, saját recept alapján történik, a Spartan étterem különlegessége. Pácolás előtt a húst joghurtban puhítják, majd hagyma, répa, kápia paprika, méz és fokhagyma keverékében tartják.

Minden ételkülönlegesség fogyasztható a védjeggyel ellátott Spartan-szószokkal, amelyek „meghódították Romániát”, saját recept alapján készültek, és az alapanyagok párosítása minden vendég igényét kielégítheti, még a pikáns szószok kedvelőit is lenyűgözi.

Az új Spartan étterem megnyitásáig várjuk Önöket ízletes és friss készítményekkel a Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 3. szám alatt, mindennap 10–22 óra között!

(Hirdetés: H285252)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!