ERDON Helyi hírek

2019.10.27. 18:49

Akrobatikus kosárlabda-bemutató Nagyváradon!

A nagyváradi Urban Beats első kiadása alkalmával a város vendégül látja a Face Team csapatot. A szervezők Toni Alexe emlékére és a Nagyváradi CSM kosárlabda-csapat tiszteletére hívták meg a külföldi együttest.

A nagyváradi Urban Beats első kiadása alkalmával a város vendégül látja a Face Team csapatot. A szervezők Toni Alexe emlékére és a Nagyváradi CSM kosárlabda-csapat tiszteletére hívták meg a külföldi együttest.„Ezzel a látványos show-val köszönjük meg a Nagyváradi CSM-nek, mind a tagjainak, mind az edzőknek az idén elért eredményüket. Nekik köszönhetően Nagyvárad láthatóvá vált a sportvilág nemzetközi térképén. Csodáljuk munkásságukat, kitartásukat, és sok sikert kívánunk a további bajnokságokhoz” − nyilatkozta az Urban Beats szervezője.

A Face Team csapat 2004-ben alakult, és azóta több mint kétezer neves sporteseményen szerepelt világszerte, többször meghívták az NBA- és a FIBA-eseményekre is. A csapattagok tíz Guinness-rekorddal rendelkeznek kosárlabda és ugródeszka számban, videóklipjeiket több mint tízmillió ember követi világszerte.

A csapat elismeri a nagyváradi kosarasok teljesítményét, egyesek szoros kapcsolatot ápoltak a néhai Toni Alexével. Egy okkal több, hogy Nagyváradra érkezzenek.

[embed]]

Tehát november 8-án 20 órától, az Antonio Alexe Sportarénában láthatjuk a Face Team csapatot.

A show után színpadra lépnek a kilencvenes és a kétezres évek sztárjai, Nana és a C-Block.

Az eseményről további részleteket a Facebook.com/artisticoradea oldalon találhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!