ERDON Helyi hírek

2019.10.04. 17:25

A Nagyvárad Job Expo tombolajátékának nyertesei

Tombolahúzás is volt az Inform Media Press S.R.L. által október 4-én, az Era Parkban szervezett Nagyvárad Job Expo keretében. A nyertesek névsorát közöljük.

Tombolahúzás is volt az Inform Media Press S.R.L. által október 4-én, az Era Parkban szervezett Nagyvárad Job Expo keretében. A nyertesek névsorát közöljük.5 darab 3 hónapos előfizetés a nyomtatott Jurnal Bihorean vagy Bihari Napló napilapra:

Tatar Monica

Ovidiu Raul Hanis

Mocan Ovidiu

Mazar Gabriela

Abrudan Vlad

10 darab 3 hónapos előfizetés a digitális Jurnal Bihorean vagy Bihari Napló napilapra:

1. Silaghi Gavril

2. Monoti Loránd

3. Filip Cornelia

4. Latcau Dorina

5. Lucaci Raisa

6. Heghedus Larisa

7. Cotuna Delia

8. Antal Attila

9. David Florina

10. Szűcs Gergő

2 darab kétszemélyes meghívó a Phoenix koncertre, melyet 2019. november 16-án szerveznek meg a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:

Harna Claudiu

Ghiuri Irina Doina

4 darab kétszemélyes meghívó a Hattyúk tava balettelőadásra, melyet 2019. november 21-én tartanak a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:

Varga László

Popescu Valeria

Manole Sorina

Sirbu Ovidiu

4 darab kétszemélyes meghívó a Străini în noapte című színházi előadásra, melyet 2019. december 6-án tartanak a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában:

Blaga Ana

Apáti Stefan

Lazar Ioana

Kovács Attila

1 darab kétszemélyes meghívó a Domnişoara Iulia című színházi előadásra, melyet 2019. október 13-án tartanak az Árkádia Színházban:

Ciurdariu Teofil

1 darab kétszemélyes meghívó az Ursul și Cerere În Căsătorie című színházi előadásra, melyet 2019. október 21-én tartanak az Árkádia Színházban:

Zoltán Titiana

1 darab kétszemélyes meghívó az Avalanşa című színházi előadásra, melyet 2019. október 20-án tartanak a Városi Művelődési Ház Florica Ungur-termében:

Botiu Laura

2 darab kétszemélyes meghívó a Zloată sau viitorul preşedinte al... című színházi előadásra, melyet 2019. október 26-án tartanak az Árkádia Színházban:

Vad Éva

Hates Pascu

2 darab kétszemélyes meghívó a Creştini című színházi előadásra, melyet 2019. október 29-én és 30-án tartanak a Cion neológ zsinagógában:

Tóth Stefan

Lamurean Jutka

2 darab kétszemélyes meghívó az O poveste foarte simplă című színházi előadásra, melyet 2019. október 31-én tartanak az Árkádia Színházban:

Stancu Roxana

Haidu Gyula

A nyertesek hétfőtől, október 7-től kezdődően vehetik át nyereményüket szerkesztőségünkben (Dacia sugárút 34., U55-ös tömbház), 10 és 17 óra között. Mindegyik nyertessel felvesszük a kapcsolatot telefonon.

Az Inform Media Press S.R.L. nem vállal felelősséget az előadások és koncertek megszervezéséért és/vagy a szervezők által foganatosított esetleges változtatásokért.

A nyereményeket az Inform Media Press S.R.L. határozta meg és közzétételre kerültek a verseny szabályzatában, az esemény helyszínén, az Inform Media Press S.R.L oldalain: www.jurnalbihorean.ro, www.biharinaplo.ro, illetve a Nagyvárad Job Expo Facebook-oldalán. A nyeremény visszautasítható és át nem ruházható, illetve pénzre nem váltható. A nyereményekkel kapcsolatos egyéb költségeket az Inform Media Press S.R.L. nem fedezi. A nyereményjáték a Nagyvárad Job Expo idején zajlott, 9–18 óra között. A sorsolás időpontja: 2019. október 4., 17 óra, az Era Park kupolája alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!