ERDON Helyi hírek

2019.09.26. 10:41

MÉLTÓSÁG, Marius Manole és Șerban Pavlu csodás előadása szeptember 30-án Nagyváradon

Méltóság, az elmúlt színházi évadok legnézettebb darabja Bukarestben, szeptember 30-án, hétfőn Nagyváradon lesz látható, a Szakszervezetek Művelődési Házában, Ignasi Vidal szerző rendezésében, az Avangardia Színház előadásában. Főszerepben Marius Manole és Șerban Pavlu.

Méltóság, az elmúlt színházi évadok legnézettebb darabja Bukarestben, szeptember 30-án, hétfőn Nagyváradon lesz látható, a Szakszervezetek Művelődési Házában, Ignasi Vidal szerző rendezésében, az Avangardia Színház előadásában. Főszerepben Marius Manole és Șerban Pavlu.Két jó barát. Két politikus. Két férfi, akik hosszú utat tettek meg együtt. Mérföldkőhöz érkeznek. A hatalom fenyegető közelsége egy idő után szétválasztja őket. Az álarcok lassan lehullanak. A feszültség a tetőfokára hág.

Barátság. Politika. Korrupció. Hűség.

Mit árulunk el hamarabb, a barátot vagy az ideálokat?

Mind a színikritikusok, mind a nézők el vannak ragadtatva ettől a darabtól:

„(...) egy látványos párbaj, amelyben a visszavonulások, támadások, cselszövések és félrevezetések végig fenntartják az ember figyelmét” – Razvana Niță (Radio Romania Cultural).

„Éppen most jöttem ki az előadásról. Még mindig borsódzik a hátam” – Moise Guran.

„Nem egy estére szóló előadás, hanem egy egész életre” – Alice Năstase Buciuta (Tango folyóirat).

Az előadás mindeddig hat színházi fesztiválon vett részt belföldön.

Jegyeket a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában, a TUI Travel kirendeltségeken, illetve online a www.bilet.ro honlapon lehet vásárolni. Bővebb információk a darabról az Avangardia Színház honlapján, a www.TeatrulAvangardia.ro weboldalon találhatók.

(Hirdetés: H279509)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!