ERDON Helyi hírek

2019.09.27. 11:23

Ismét „muzsikál az erdő” Püspökfürdőn

Negyedik alkalommal rendezik meg a püspökfürdői erdészház szomszédságában a „Muzsikál az erdő” a Körösök-völgyében programot szeptember 29-én, vasárnap.

Negyedik alkalommal rendezik meg a püspökfürdői erdészház szomszédságában a „Muzsikál az erdő” a Körösök-völgyében programot szeptember 29-én, vasárnap.Az esemény idén is a Bihar Megyei Tanács által működtetett Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség (TDM) támogatásával valósul meg. A szervezők gyermekprogramokkal, komolyzenei műsorokkal és lacikonyhával várják az érdeklődőket a püspökfürdői erdészháznál és annak közelében, a „Csodabogyós Erdőben”.

Az esemény programja: 11 óra – helyi termékek bemutatója, kézműves foglalkozások gyerekeknek (Bábika Játszóház); 11.30 óra – Vox Mirabilis Kamarakórus (Székesfehérvár, karnagy: Zemlényi Katica); 12 óra – közös erdei séta idegenvezetővel a „Csodabogyós Erdőbe”, az erdei koncertek helyszínére (téma: Az erdei életközösség, a fenntartható erdőgazdálkodás. Vezetők: Puskás Lajos, Szabó Lajos, Faur Mircea és Hulea Cornel; 13 óra – erdei koncertek: köszöntők; a Nagyváradi Állami Filharmónia Intermezzo vonósnégyese (művészeti igazgató: Foica László); a Nagyváradi Művészeti Líceum ünnepi műsora; Bartók Béla Vegyeskar (Békéscsaba, karnagy: Perlaki Attila); Dűvő Zenekar (művészeti vezető: Hrúz Dénes); Brass On the Road (művészeti vezető: Rack András); 16 óra – erdei séta vissza az erdészházhoz.

Azoknak, akik részt szeretnének venni az eseményen a TDM három ingyenes buszjáratot biztosít a nagyváradi új városközpontból (Centrul Civic) és egy 15 percenként járó kisbuszt, amely a püspökfürdői végállomástól az erdészházig viszi a résztvevőket. A buszjáratok 10.45-kor, 11.30-kor és 12.15-kor indulnak Váradról Püspökfürdőre. A városba vissza a buszok 17 órakor, 17.50 órakor és 18.35 órakor indulnak majd a püspükfürdői végállomástól. További információk a 0771-314-601-es telefonszámon (Bauman Dieter-Gergő) kérhetők vagy az Irány Bihar Facebook-oldal által létrehozott „Muzsikál az Erdő – Püspökfürdőn” nevű eseményben igényelhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!